1263919248_img-d41d8cd98f00b204e9800998e


Sain idean näihin jostain blogista, nyt en vaan enää muista mistä, kiitos kuitenkin vinkistä. Vähän muutin ideaa, vaihdoin renkaiden tilalle korviskoukut. Sinellissä kävin ostoksilla, merkit oli 30 senttiä/kpl, koukut myytiin 24 kpl pussissa, hintaan 1 euro. Koukkuja jäi vielä varastoonkin, ja koko satsi maksoi 3,10 euroa.

Ostin koukut siksi, että merkin voi virittää neuleeseenkin, jos ei halua/voi pitää merkkiä puikolla. Kuvassa on vielä merkit tuunaamatta, mutta myöhemmin huomasin että on hyvä puristaa tuo pieni mutka kiinni, niin että koru jää lenkin sisään, eikä liiku. Laiskuuttani puristin lenkin pienemmäksi kynsileikkurilla. Olisi minulla ihan oikeitakin työkaluja ollut, mutta en viitsinyt hakea työkalupakkia, niinpä kokeilin kynsileikkureita, ja hyvin toimi. Kunhan ei liikaa paina, jos on terävät leikurit, häviää koko lenkki.

Sinellissä on myynnissä nettikaupassa samoja merkkejä, mutta ainakaan minä en löytänyt kun 200 kpl pussin. Tai onhan tuolla nettikaupassa vaikka mitä, ja oli kaupassakin muutama muu, mutta olivat niin painavia, että en niitä ostanut.