1305125886_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tuntuu etten ole saanut mitään valmista viimeaikoina. Toisaalta olen tehnyt montaa eri työtä yhtä aikaa, ja jotkut työt on pitänyt aloittaa uudestaan ja uudestaan, ennen kun on onnistunut, ja joskus olen luovuttanut kokonaan. Välillä ihmettelen mihin kaikki opittu, ja kokemus on melkein 40 vuoden ”käsityöuralta” on kadonnut, kun mistään tule mitään. Mutta nyt sentään yksi työ valmistui.

Malli: Oma, kehittyi työn edetessä, toista samanlaista en osaisi tehdä

Lanka: Online  Orlando nauhalanka

Koukku: 7

Menekki: 265 g

Helmiä: Jonkun verran…

 

En edes yritä tehdä tähän ohjetta, ei tämä nyt niin hieno ole että kannattasi toista tehdä. Tai muuten ihan OK, mutta helmien asettelun olisi voinut tehdä toisin. Olin jo aloittanut kassia, ajattelin tehdä valkoisen ilman mitään härpäkettä, kun huomasin Tiimarissa siniraidallisia helmiä, ostin 2 pussia. Tykkään sinisestä, enkä niitä ostaessani suunnitellut mihinkään tiettyyn työhön, kunhan ostin. Kotona sitten ajattelin että kassiinhan ne käy hyvin. Vasta tehdessä huomasin ettei 2 pussia riitä mihinkään. Kaapin kätköistä sitten löysin lisää sinisiä helmiä, aikoinaan Karnaluksisata ostettuja, laitoin sitten niitä. Kun helmet loppui aloin tehdä hihnaa.

Loppuvaiheessa ajattelin että samat helmet olisi pitänyt käyttää siten, että olisi samat helmet, mutta sekaisin, ei riveissä. En viitsinyt enää melkein valmista kassia purkaa. Muuten kassi on malliltaan oikein hyvä kesäkassi.

 

Vielä lähikuva helmistä.

1305125907_img-d41d8cd98f00b204e9800998e